Jessie Bokhoven nieuwe directeur Landelijk Bureau

Het landelijk partijbestuur van GroenLinks maakt vandaag bekend dat Jessie Bokhoven de nieuwe algemeen directeur wordt van het landelijk bureau in Utrecht.

Jessie is een bekende binnen de partij. Zij was voor GroenLinks actief in het bestuur van GroenLinks-in-Europa (GLiEU), in de Raad van Advies van WB De Helling en op lokaal niveau.

Jessie kent de vereniging en heeft veel management- en projectervaring opgedaan in haar jaren bij SNV Nederlandse Ontwikkelingsorganisatie - een ontwikkelingsorganisatie met een nadruk op duurzame projecten. Naast dat ze jarenlange werkervaring heeft opgedaan in verschillende landen in Afrika, bekleedde zij verschillende (directeurs-)functies.

Het partijbestuur roemt haar uitgebreide kennis van zaken en verbindende stijl van leiderschap. Partijvoorzitter Marjolein Meijer: "Jessie is een vrouw met een krachtige stijl, die motiverend en enthousiast zal zorgen dat GroenLinks in deze uitdagende tijd verder zal groeien. Ik zie er naar uit om met haar te gaan samenwerken!"

In nauwe samenwerking met Wijnand Duyvendak, als directeur strategie en campagnes, zal Jessie vanaf 20 november leiding geven aan het Landelijk Bureau. Jessie kijkt uit naar haar nieuwe functie.