Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Ik doe mee met 'GroenLinks trekt aan de bel'

Onder het motto 'GroenLinks trekt aan de bel' gaan we langs de deuren om met mensen in gesprek te gaan. Het levert goede gesprekken op. Wie meedoet is na afloop vol energie en enthousiast. Doe je mee?

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schroom dan niet en voer (met je afdeling) een huis-aan-huis enquête uit. Op zaterdag 18 januari organiseren we weer een landelijke "GroenLinks trekt aan de bel". Let op, dit formulier is voor individuele inschrijvingen; afdelingen melden zich aan via GLweb.

Op zaterdag 21 september was de eerste landelijke GroenLinks trekt aan de bel dag. In De Friese Meren, Vlaardingen, Heerenveen en Rotterdam gingen vrijwilligers, waaronder fractieleden, kandidaat-lijsttrekkers en bestuurders, langs de deuren om enquêtes af te nemen.

Op 9 november gingen we weer op pad, onder andere in Heerenveen, Friese Meren en Leeuwarden, Alphen a/d Rijn, Den Haag en Rotterdam.

Schrijf de datum in je agenda en houd de dag vrij. Een week van tevoren nemen we met je contact op om je te koppelen aan een groep die lokaal op pad gaat.